12 خاصیت چای پرسفید اصل که نمی‌دانستید

بعد از یک روز طولانی و خسته‌کننده تنها چیزی که حال آدم را جا می‌آورد چای است. ما پیشنهاد می‌کنیم به‌جای چای سیاه، یک چای گیاهی طعم‌دار را امتحان کرده که علاوه بر رفع خستگی، مزایای سلامتی و خواص بسیار دیگری نیز داشته باشد. چای پر سفید از جمله چای‌های گیاهی است که با یک‌بار … بیشتر بخوانید

پودر انبه چیست؟ کابرد و خرید آن

انبه، میوه بومی کشور هند و مالزی بوده که به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین میوه‌های کشت شده در جهان ثبت شده است. طبق برخی مطالعات، کشت این میوه به 4000 سال پیش برمی‌گردد که در نتیجه استعمار اروپا در سایر کشورها نیز پرورش یافت. امروزه این میوه طرف‌داران بسیاری پیدا کرده و علاوه بر میوه، از … بیشتر بخوانید

پودر پیاز؛ خواص، کاربردها و طرز تهیه پودر پیاز در منزل

پودر پیاز از پیاز خشک شده و سپس آسیاب شده تهیه می‌شود. این پودر را می‌توان قبل از پخت روی گوشت پاشیده یا در سس، سوپ یا غذاهای آماده استفاده کرد. پودرپیاز جایگزینی برای پیاز بوده و اگر دسترسی به پیاز تازه ندارید؛ می‌توانید روی گوشت، مرغ یا سایر غذاهایی که می‌خواهید طعم پیاز را … بیشتر بخوانید

پودر سیر در غذا چه کاربردی دارد؟

سیر یک گیاه پراستفاده است که در بیشتر مناطق ایران به صورت طبیعی کاشته می‌شود. در برخی مناطق ایران در هر هکتار 30 تا 40 تن سیر برداشت می‌کنند. به دلیل پایین بودن هزینه کشت، گردش اقتصادی خوبی دارد. معمولاً مصرف‌کنندگان سیر یا سیر خشک شده یا پودری آن را استفاده می‌نمایند. کاربرد پودر سیر … بیشتر بخوانید

چهارتخم چیست؛ ترکیبات چهارتخمه و اجزای آن

ما نام چهار تخمه بارها شنیده‌ایم. نام معروف چهارتخمه در کتاب‌ها، عطاری‌ها و برنامه‌های تبلیغاتی تلویزیون حتی در شبکه‌های اجتماعی بارها بارها به گوش ما می‌رسد. بسیاری از ما از این چهار دانه گیاهی استفاده می‌کنیم و شفای شگفت‌انگیز بیماری‌مان را پیدا می‌کنیم بدون اینکه از خواص کامل آنها بدانیم؛ بنابراین برایمان این سؤالات پیش … بیشتر بخوانید

طرز تهیه گداخته با ادویه گداخته

احتمالاً تابه‌حال اسم گداخته به گوش شما رسیده است. گداخته یک غذای فوق‌العاده مقوی است. معمولاً برای خانم‌هایی که به‌تازگی زایمان کرده‌اند یا بیمارانی که دچار ضعف هستند استفاده می‌شود. مواد اصلی آن را می‌توانید طبق سلیقه خود انتخاب کنید. اما معمولاً از مخلوط کردن انواع مغز بادام، فندق، پسته، گردو، کنجد و غیره تهیه … بیشتر بخوانید