پودر پیاز؛ خواص، کاربردها و طرز تهیه پودر پیاز در منزل

پودر پیاز از پیاز خشک شده و سپس آسیاب شده تهیه می‌شود. این پودر را می‌توان قبل از پخت روی گوشت پاشیده یا در سس، سوپ یا غذاهای آماده استفاده کرد. پودرپیاز جایگزینی برای پیاز بوده و اگر دسترسی به پیاز تازه ندارید؛ می‌توانید روی گوشت، مرغ یا سایر غذاهایی که می‌خواهید طعم پیاز را به آن اضافه کنید، استفاده نمایید. در این مقاله از هفت ادویه در مورد خواص پودر پیاز، کاربردهای آن و در نهایت طرز تهیه پودر پیاز صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید. در صورت تمایل برای دسترسی آسان به محصولات هفت ادویه و فروشنده آن، اینستاگرام ما را دنبال کنید.

 

پودر پیاز چیست؟

پودر پیاز چیست؟ ادویه‌ای است که از پیاز خشک شده، تهیه شده و مقداری از آن، طعم پیاز تازه را به غذا اضافه می‌کند. برخی از آشپزها دوست دارند از این پودر استفاده کنند؛ زیرا استفاده از آن راحت‌تر از پیاز تازه است و نیازی به خردکردن ندارد، در ضمن در غذا نیز دیده نمی‌شود. این ادویه را می‌توانید در اکثر فروشگاه‌ها و در کنار سایر ادویه‌های خشک شده پیدا کنید.

ما در فروشگاه اینترنتی هفت ادویه پودر پیاز کاملاً بهداشتی و باکیفیت را در اختیار شما قرار داده که می‌توانید آن را به‌صورت آنلاین سفارش داده و در غذاهای خود استفاده کنید.

 

برای درست‌کردن ادویه پیاز، به طور معمول، پیازها را خشک کرده و سپس آسیاب می‌کنند. اگرچه برخی ترجیح می‌دهند آب پیاز را گرفته و آن را به‌صورت خمیر درآورند. ادعا می‌کنند که این امر باعث افزایش طعم آن خواهد شد، اما درهرصورت نتیجه نهایی یک پودر با بوی شدید پیاز است.

اغلب پودرها به رنگ سفید، زرد یا قرمز است که طعم‌ها و کاربرد پودر پیاز متفاوت است. پودرپیاز طعم دلپذیری داشته و برای افرادی که تمایلی به وجود پیاز درون غذای خود ندارند، انتخابی بسیار مناسب است.

 

پودر پیاز چیست

استفاده از پودر پیاز به‌جای پیاز در غذا

در هنگام تهیه غذا، یک قاشق چایخوری (2.4 گرم) ادویه پیاز می‌تواند جایگزین یک پیاز متوسط ​​شود. برای ازبین‌بردن بوی گوشت یا مرغ نیز مقدار 1 قاشق غذاخوری پودرپیاز کار شما را راه می‌اندازد. شما می‌توانید برای غلیظ‌تر شدن طعم غذاها، در کنار این پودر شما میتوانید از پودر سیر، پودر زنجبیل، پودر گوجه خشک شده و موسیر خشک شده به عنوان جایگزین محصولات تازه آنها در غذای خود استفاده کنید.

خواص پودر پیاز

پودرپیاز حاوی خواص بی‌نظیری از جمله کلسیم، پتاسیم، منیزیم و… است که می‌توانید در غذاهای خود از آن استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که حاوی مقادیر کمی از این مواد مغذی است؛ به این معنی که شما نمی‌توانید برای تأمین کل مقدار توصیه شده از این مواد، روی آن حساب کنید. در زیر به برخی از خواص پودر پیاز و مواد مغذی موجود درون آن اشاره کرده‌ایم:

 

پودر پیاز حاوی مقدار کمی سدیم است

پودرپیاز طعمی شدید اما نمک بسیار کمی دارد. مقدار سدیم موجود در پودرپیاز برابر با 2 میلی‌گرم در یک قاشق‌چای‌خوری است. این باعث می‌شود در بسیاری از دستورالعمل‌ها، از جمله همبرگر، سالاد و سوپ، جایگزین خوبی برای نمک باشد. میزان توصیه شده روزانه برای سدیم کمتر از 2300 میلی‌گرم است. کاهش مصرف نمک با استفاده از پودر پیاز هنگام پخت‌وپز، می‌تواند خطر ابتلا به فشارخون بالا، بیمارهای قلبی و سکته را کاهش دهد.

 

حاوی کلسیم است

کلسیم یک ماده مغذی است که برای سلامت استخوان‌ها و دندان‌های خود به آن نیاز خواهید داشت. این ماده در انتقال عصب و عملکرد سالم ماهیچه‌ها نیز نقش دارد. یک قاشق چایخوری پودر پیاز حاوی 9 میلی‌گرم کلسیم است. با توصیه مصرف روزانه بین 1000 تا 1200 میلی‌گرم کلسیم، این مقدار ممکن است زیاد به نظر نرسد، اما افزودن پودرپیاز به غذاهای موردعلاقه شما می‌تواند مصرف کلسیم را بدون تلاش زیاد افزایش دهد.

 

چربی و کالری کمی دارد

استفاده از پودر پیاز در غذاهای مورد علاقه‌تان، طعم آن را افزایش داده، بدون این که مقدار قابل‌توجهی چربی و کالری به غذا اضافه کنید. متعادل نگه‌داشتن رژیم غذایی به شما این امکان را می‌دهد که وزن خود را کنترل کرده و خطر ابتلا به چندین بیماری از جمله بیماری قلبی و دیابت را کاهش دهید. یک قاشق چایخوری پودر پیاز فقط 8 کالری دارد و تقریباً هیچ چربی ندارد. پس شما می‌توانید با خیال راحت و به هر میزان که خواستید، از ادویه پیاز در غذاهای روزانه خود استفاده نمایید.

 

پودر پیاز حاوی پتاسیم است

یک قاشق چایخوری ادویه پیاز حاوی 24 میلی‌گرم پتاسیم است. پتاسیم یک ماده مغذی بوده که به تنظیم فشارخون کمک می‌کند. انقباض سالم ماهیچه‌ها و استخوان‌ها، هضم و ضربان قلب از دیگر عملکردهای بدن هستند که برای فعالیت صحیح خود به پتاسیم نیاز دارند. کمبود پتاسیم می‌تواند باعث اسپاسم ماهیچه‌ها، ضربان قلب نامنظم و ضعف شود؛ افزودن پودرپیاز به ادویه ترشی یا استفاده از آن در غذاها، راهی آسان برای افزایش مصرف پتاسیم است.

 

پودر پیاز مقدار کمی منیزیم دارد

پودر پیاز حاوی مقدار کمی منیزیم با 3 میلی‌گرم در قاشق‌چای‌خوری است. این ماده به‌سلامت استخوان‌ها، ایمنی بدن، عملکرد ماهیچه‌ها و اعصاب کمک کرده و قند خون را تنظیم می‌کند. منیزیم در برخی از سبزیجات و ماهی‌ها یافت می‌شود. هنگام استفاده از پودرپیاز، کمی منیزیم اضافی به وعده غذایی شما اضافه خواهد شد.

 

طرز استفاده از پودر پیاز در غذا

پودرپیاز یک طعم‌دهنده طبیعی بسیار مناسب برای انواع غذاها است. همچنین برای کاربرد پودر سیر و ترکیب کردن آن و سایر ادویه‌جات یک چاشنی خوب و مناسب برای غذاهای گیاهی، گوشتی، ماهی و غیره خواهد بود.

پیاز به‌صورت پودر شده، همچنین طعم‌دهنده‌ای فوق‌العاده برای انواع سس، دیپ، سوپ و سایر دستورالعمل‌هایی است که نیاز به بافتی صاف و بدون مواد اضافی دارند. شما می‌توانید از این پودر در انواع خورشت، غذاهای پلویی، فست‌فودها، غذاهای مدرن، انواع آش و غیره استفاده نمایید.

 

طرز تهیه پودر پیاز

هیچ راز بزرگی در مورد طرز تهیه پودر پیاز وجود ندارد. تنها چیزی که نیاز دارید چند پیاز تازه است. تهیه پودرپیاز، راه‌حل مناسبی برای استفاده از پیازهایی است که به‌تازگی خریداری کرده و شروع به فرسودگی کرده‌اند. فقط در مدت یک ساعت، شما قادر خواهید بود آن‌قدر پودرپیاز تولید کنید که مدت‌زمان زیادی برای شما ماندگار شود تا علاوه بر استفاده در سوپ و انواع غذاها، بتوانید به‌جای نمک نیز از آن استفاده کنید.

 

پیاز مناسب را انتخاب کنید

یک یا دو پیاز بزرگ، اغلب برای استفاده یک خانواده چهارنفره ​​در طولانی‌مدت کافی است. در صورت تمایل می‌توانید پیاز بیشتری اضافه کرده و دیگر خیالتان از وجود پیاز در خانه راحت باشد.

 

پودر پیاز و طرز تهیه آن

پیازها را برای خشک‌کردن آماده کنید

ابتدا پوست پیازها را کنده و با چاقوی سرآشپز تیز آن‌ها را خرد کنید. تکه‌های پیاز را روی سینی پهن کرده و در فر با دمای 150 درجه قرار دهید. برای خشک‌کردن می‌توانید از نور خورشید نیز استفاده کنید که برای خشک شدن پیاز به مدت‌زمان طولانی‌تری نیاز خواهید داشت. پس از خشک شدن کامل پیازها، به طوری که به‌راحتی با دست خرد شوند، نوبت به آسیاب آن است.

اگر از فر برای خشک‌کردن استفاده کرده‌اید، بگذارید پیاز خشک شده قبل از آسیاب شدن، خنک شوند. پس از خنک شدن، پیاز خشک شده را درون آسیاب یا غذاساز ریخته و به میزانی که می‌خواهید آن‌ها را آسیاب کرده تا کاملاً نرم شوند. آسیاب را ادامه دهید تا مخلوط به غلظت دلخواه شما برسد.

 

پودر پیاز و خشک کردن آن

پودر پیاز را در جای مناسب نگهداری کنید

مانند سایر ادویه‌جات، پیازهای پودر شده باید در یک ظرف سربسته و در مکانی سرد، خشک و تاریک نگهداری شوند. در حالت ایده‌آل، پودرپیاز نباید در معرض رطوبت قرار گیرد. بهتر است به‌جای تکان دادن ظرف پودرپیاز روی قابلمه و حرارت، مقدار موردنظر را با قاشق اندازه‌گیری کرده و به غذا اضافه کنید. همچنین می‌توانید مقادیر اضافی از پودر را فریز کنید. مانند هر ادویه یا سبزی خشک، بهتر است ظرف را هفته‌ای حداقل یک‌بار در روز تکان دهید تا به هم نچسبد. تکان دادن، رطوبت باقی‌مانده را به طور مساوی توزیع کرده و از رشد کپک جلوگیری می‌کند.

حتماً شیشه را برچسب‌گذاری کنید تا آن را با ادویه‌جات دیگر مانند پودر سیر اشتباه نگیرید.

هنگامی که پودر به‌خوبی استفاده و ذخیره شود و بسته به میزان خوب خشک‌شدن آن، انتظار داشته باشید که پودرپیاز شما تا یک سال در یک ظرف خوب بسته‌بندی شده خوش طعم بماند. هرچند ممکن است بو و طعم اولیه خود را از دست بدهد.

 

ما در فروشگاه اینترنتی هفت ادویه، پودرپیاز را به طور کاملاً بهداشتی و خانگی تهیه کرده و شما با یک‌بار امتحان، استفاده از پیاز تازه را فراموش خواهید کرد. برای خرید پودر پیاز همین حالا اقدام کنید. اگر شما نیز تجربه استفاده از این پودر را دارید، با ما در قسمت نظرات در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + 1 =